Με την συμμετοχή 300 αθλητών κι αθλητριών από 27 σωματεία όλης της χώρας πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου στην λίμνη της Καστοριάς η Β΄φάση του 81ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Α΄Φάση που πραγματοποιήθηκε στο Σχοινιά με τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών , Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων η ομάδα του ΝΟΙ συγκέντρωσε 23 μετάλλια εκ των οποίων 13 χρυσά 5 ασημένια και 5 χάλκινα έχοντας τον πολύ έντονο συναγωνισμό του ΝΟ Θεσσαλονίκης ο οποίος ήταν δεύτερος στον συνολικό πίνακα με 22 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά 7 ασημένια και 5 χάλκινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος ο ΝΟΙ κατεβαίνει με τη μεγαλύτερη αποστολή με 38 αθλητές και 8 πληρώματα ενώ ακολουθεί ο ΟΕΑ&ΝΑΒ με 22 αθλητές και 7 πληρώματα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (08:00) με 27 προκριματικούς και επαναληπτικούς ενώ τη Κυριακή με την ίδια ώρα έναρξης θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι 14 μεγάλοι τελικοί του προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης