Τον θάνατο του Σωτήρη Στάμου θρηνεί η ελληνική κωπηλασία. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) πέθανε σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας σε πένθος τους ανθρώπους των ελληνικών «κουπιών».

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της για το θάνατο του Σωτήρη Στάμου η ΕΚΟΦΝΣ αναφέρει: «Ο Σωτήρης Στάμου διατέλεσε πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων για πολλά χρόνια και ήταν η «ψυχή» των πρωταθλητών Ελλάδας. Ακούραστος εργάτης του αθλήματος με τεράστια προσφορά γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό διατέλεσε πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, ενώ από το 2004 κατείχε τον τίτλο του Επίτιμου προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ. Σύσσωμη η Κωπηλατική Οικογένεια και τα μέλη της Κωπηλατική Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο αντίο θα δώσουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 16:00 στον ιερό ναό της Περιβλέπτου. Την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Καρράς και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μωυσίδης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης