Ο πρώτος τελικός για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών που διεξάγεται στη Φιλίππούπολη της Βουλγαρίας είναι γεγονός.

Το τετραπλό σκιφ των κοριτσιών με τις Αναστασία Βόντζου-Αννέτα Κυρίδου-Κατερίνα Ζέρβα-Παρασκευή Γιάννου πήραν την 2η θέση στον επαναληπτικό της Πέμπτης και προκρίθηκαν στα έξι κορυφαία πληρώματα που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο στον τελικό του Σαββάτου (17:30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπουδαία εμφάνιση κατά την 2η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα και για το διπλό σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών. Οι Θωμαή Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη τερμάτισαν πρώτες στον προκριματικό του αγωνίσματός τους και πήραν απευθείας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Οι δυο Ελληνίδες αν και πέρασαν τρίτες τα 1.000 μέτρα στη συνέχεια με αντεπίθεση διαρκείας πέρασαν τα αντίπαλα πληρώματα και έπεσαν πρώτες στον τερματισμό.

H Αμαλία Τσιάβου θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να προκριθεί στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών αφού κατέλαβε την 3η στον προκριματικό και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό το πρωί της Παρασκευής (10:30).

Την ίδια μέρα (11:50) αγωνίζονται στον ημιτελικό της δικώπου άνευ ελ βαρών και οι Πέτρου –Ντούσκος με στόχο μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο Μαρία Πέργουλη και Κατερίνα Ζέρβα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης