Η πέμπτη θέση που κατέλαβαν στον τελικό της δικώπου γυναικών οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αν και είναι μόλις 20 χρόνων, οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ήθελαν όσο τίποτε άλλο να ανέβουν στο βάθρο και να χαρίσουν ένα μετάλλιο στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον τελικό, η 20χρονη Μπούρμπου στεναχωρήθηκε από την απώλεια του μεταλλίου και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της από την κάμερα.

Η συνομήλικη συναθλήτριά της, Μαρία Κυρίδου, δείχνοντας ψυχραιμία τής απευθύνθηκε για να την παρηγορήσει, με τα λόγια της να καταγράφονται από την ΕΡΤ.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα, ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς» είπε η μία αθλήτρια στην άλλη λίγο πριν τις δηλώσεις τους στην κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης