Ξεκίνησε εντυπωσιακά το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:19
Ξεκίνησε εντυπωσιακά το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα στα Χανιά
Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για 2η ημέρα το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα Μπάντμιντον που διεξάγεται στα Χανιά. Περισσότεροι από 220 αθλητές από 40 χώρες του κόσμου έχουν φτάσει στην Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο υψηλά βαθμολογημένο τουρνουά που ανήκει στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Από χθες που πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει κερδίσει το στοίχημα των αγώνων, καθώς πρώτη φορά διεξάγονται στο όμορφο αυτό νησί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση του Μπάντμιντον.

Οι αθλητές και οι συνοδοί που ξεπερνάνε τους 400 έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από τις συνθήκες του αγώνα όσο και από την πανέμορφη περιοχή. Σήμερα μπαίνουν στη μάχη τα «μεγάλα» ονόματα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται μέσα στους 100 του παγκόσμιου ράκινγκ λιστ.

Τα Χανιά έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες πολλά σχολεία έχουν έρθει στο κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η ΕΟΦΣΑ, η Περιφέρεια Χανίων, η Περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων, ενώ πολύτιμοι χορηγοί είναι οι ANEK Lines και Blue Star Ferries

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:21