Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Ocean Lava Rhodes

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 11:15
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Ocean Lava Rhodes
Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπεραποστάσεων Τριάθλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στη Ρόδο. Στο Ocean Lava Rhodes θα διεξαχθούν δύο ειδικές διαδρομές σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτή των ενεργών αθλητών με Δελτίο στην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου και στην κατηγορία «Όπεν», όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητοι αθλητές.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στην κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο σε μία πανέμορφη διαδρομή που θα περνάει μέσα από τα κεντρικά σημεία της πόλης ξεκινώντας από το Φαληράκι.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η χρονιά σε συνεργασία με το σωματείο Απόλλων Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα, το 2016 ο αγώνας βραβεύτηκε ως Top Rated Event (Καλύτερη Βαθμολογημένη Διοργάνωση).

Το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο, καθώς εκτός από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο αγώνας έχει και διεθνή χαρακτήρα και μάλιστα το ενδιαφέρον από αθλητές του εξωτερικού είναι ήδη μεγάλο. Η ομορφιά της Ρόδου, η εμπειρία των διοργανωτών, άλλωστε εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία για όσους θα αγωνιστούν.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 11:22