Την συμμετοχή τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, θα διεκδικήσουν οι ‘Ελληνες αθλητές στους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Βουδαπέστη.

Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας βρίσκονται οι: Γιώργος Τσουρούτας (σπάθη), Γιώργος Αμπάλοβ (ξίφος μονομαχίας), Δέσποινα Πέρδικα (ξίφος μονομαχίας), Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (Ξίφος Ασκήσεως) και Νίκος Κοντοχριστόπουλος (Ξίφος Ασκήσεως).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο θα διεξαχθεί το Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών, η Σπάθη Ανδρών και το Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών, Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών, καθώς και η Σπάθη Γυναικών, όπου δεν θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η κάθε χώρα έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί από έναν αθλητή σε κάθε όπλο. Γι αυτό και δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στη Σπάθη Γυναικών, καθώς η Βάσω Βουγιούκα θα συμμετάσχει απευθείας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, λόγω της 4ης θέση που κατέχει στην Παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης