Λορέν Τιγί: «Μαχητική ομάδα η Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 18:23
Λορέν Τιγί: «Μαχητική ομάδα η Ελλάδα»
Στις Βρυξέλλες για την κλήρωση του Ευρωπαϊκού βρισκόταν ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Λορέν Τιγί, την οποία η Ελλάδα θ` αντιμετωπίσει για τον Α' όμιλο στο Μονπελιέ. Ο έμπειρος τεχνικός που με τους «τρικολόρ» έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Ευρωπαϊκό του 2015 και το World League, μίλησε στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΟΠΕ για την κλήρωση του Ευρωβόλεϊ αλλά και για το παιχνίδι με την Ελλάδα.

«Πολύ δύσκολος όμιλος. Είναι πολύ ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος όμιλος με τις ομάδες που συμμετέχουν. Θυμάμαι την Ελλάδα, μαχητική ομάδα και φυσικά γνωρίζω τον αρχηγό της, Τζούριτς. Έχω δει κάποια παιχνίδια της και τους επόμενους μήνες πρέπει να μελετήσω καλά την Ελλάδα, όπως επίσης και τις άλλες ομάδες», ενώ σχετικά με το εάν γνωρίζει Έλληνες παίκτες είπε:

«Ξέρω τον διαγώνιό σας τον Τζούριτς και τον Φιλίποφ. Παρακολούθησα πέρυσι κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού και είχα επισκεφτεί το σωματείο. Όταν προετοιμάζεσαι για μία διοργάνωση θες να μελετήσεις και να μάθεις καλά την αντίπαλη ομάδα και όχι συγκεκριμένους παίκτες. Πρέπει να δεις ως σύνολο πως παίζουν και αυτό θα κάνουμε με τους συνεργάτες μου τους επόμενους μήνες».

Για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα προκριθούν από τον όμιλο: «Δύσκολο να πεις. Το όλο θέμα είναι το πως θα ξεκινήσεις. Πρέπει να βρεις γρήγορα ρυθμό γιατί αν ξεκινήσεις άσχημα, τότε δύσκολα επιστρέφεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι αγώνες θα έχουν ενδιαφέρον και θα είναι δύσκολοι».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 18:24