Πεπεισμένος ότι η Βουλιαγμένη μπορεί να προκριθεί από τον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League πόλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Λούδης.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή κλήρωση, που φέρνει το ΝΟΒ «οικοδεσπότη» του Α΄ ομίλου, με αντιπάλους την ιταλική Μπρέσια, τη γαλλική Μονπελιέ και την ουγγρική Oρβοσι, ο προπονητής της ομάδας του Λαιμού τόνισε: «Πιστεύω στην ομάδα. Θα τα καταφέρουμε. Αν και ο όμιλος είναι δύσκολος, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Φυσικά, Μπρέσια και Ορβοσι είναι δύο πολύ μεγάλοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Η Μονπελιέ δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, αλλά χρειάζεται προσοχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία της Βουλιαγμένης βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 19 Αυγούστου, αλλά ο χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή της Β΄ προκριματικής φάσης (18-20 Σεπτεμβρίου) δεν είναι αρκετός. «Είμαστε μια ομάδα που ουσιαστικά φτιάχνεται τώρα. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και εγώ με τη σειρά μου να περάσω τη φιλοσοφία μου στους παίκτες. Δυστυχώς, η έλλειψη επίσημων παιχνιδιών δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχουν και ομάδες, με τις οποίες μπορούμε να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, για να είμαστε έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μας. Θα χρειαστεί να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δουλέψουμε σκληρά» κατέληξε ο Κώστας Λούδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης