Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Βασίλης Τσολακίδης, θα τιμήσει με την παρουσία του τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 6 Απριλίου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στη διοργάνωση και στέλνοντας το δικό του μήνυμα για μαζική συμμετοχή.

Ο Θεσσαλονικιός σπεσιαλίστας του δίζυγου, ο οποίος έχει αναδειχθεί 6ος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και έχει κατακτήσει ουκ ολίγα μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις αθλητικές ικανότητές του και μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, αφού δήλωσε συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη διαδρομή θα είναι, άλλωστε, ιδιαίτερα οικεία στον ίδιο, αφού η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Επταλόφου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πολύ κοντά στο κλειστό γυμναστήριο ενόργανης που φέρει το όνομα «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Τσολακίδης» και στο οποίο προπονούνται οι επίδοξοι διάδοχοί του.

«Ο αθλητισμός είναι η ζωή μου, γι’ αυτό γνωρίζω πολύ καλά τα οφέλη που προσφέρει. Πρέπει να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που στέλνει μήνυμα άθλησης και υγείας. Ο Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που γίνεται στη Θεσσαλονίκη και έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, γιατί όλοι έχουν να κερδίσουν πολλά μέσα από το τρέξιμο ή το περπάτημα» είπε ο Βασίλης Τσολακίδης και συμπλήρωσε:

«Παρότι ο αγώνας γίνεται μία εβδομάδα πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ παρών στην εκκίνηση του Δρόμου των 5.000μ, πλάι σε χιλιάδες άλλους δρομείς, για να ζήσω μια όμορφη εμπειρία και να στείλουμε όλοι μαζί ένα θετικό μήνυμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης