Με 97 ιστιοπλόους στα Ευρωπαϊκα Laser 4,7 της Πάτρας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 18:45
 Με 97 ιστιοπλόους στα Ευρωπαϊκα Laser 4,7 της Πάτρας
Με την επίσημη υποδοχή των αθλητών και τη συγκρότηση της ελληνικής εθνικής ομάδας, τα όπεν Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ιστιοπλοϊας «European Youth Championship & Trophy», για την κατηγορία των Laser 4,7, βαίνουν προς την τελική ευθεία για την έναρξη. Διοργανωτής όμιλος είναι ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας «Ιάσων».

Η εθνική ομάδα, όπως προέκυψε ύστερα από τους αγώνες πρόκρισης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας στον ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης, αποτελείται από τους εξής:

Άνδρες:
Αιμιλιανός Μόνος, Εμμανουήλ Κόλλιας, Χαράλαμπος Σμυρνής, Ευστράτιος Σταματόπουλος, Ιάσωνας Κεφαλλωνίτης, Γιώργος Παπαδάκος, Γιώργος Πουζμπούρης, Βασίλης Μπούμπης, Δικαίος Κέρκουλας, Ηλίας Τσαπάρας.

Γυναίκες:
Γαλήνη Καλαϊτζογλίδου, Κατιάνα Βασταρδή, Μελίνα Γκαρή, Βασιλική Κατσακλή, Μαρίνα Καγιαλή Ανδριάνα Χίλιου, Ευαγγελία Μπιλίρη

Ο διοργανωτής Όμιλος εξασφάλισε, όμως, από την Ευρωπαϊκή Κλάση Λέιζερ τη συμμετοχή περισσότερων αθλητών και αθλητριών μας και, έτσι, στον Πατραϊκό κόλπο θα βρεθούν 97 ιστιοπλόοι μας που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα διεθνή αγώνα στη χώρα τους και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 18:45