Με έντεκα ομάδες φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, με βάση τουλάχιστον το πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στην ειδική προκήρυξη της ΚΟΕ.

Σύμφωνα με αυτό, τα Χανιά δεν θα μετάσχουν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπερ σημαίνει ότι θα τους επιβληθούν τέσσερις μηδενισμοί και συνολική αφαίρεση τεσσάρων βαθμών, χωρίς αυτό να έχει κάποια ουσιώδη συνέπεια, δεδομένου ότι η ομοσπονδία έχει αποφασίσει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στην Α2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο 27/6, με τρεις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής (μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης), ενώ την Τρίτη 30/6 θα διεξαχθεί το εξ αναβολής ματς της 18ης ημέρας, ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει όλα του τα παιχνίδια (και τα δύο εντός έδρας που του απομένουν) στην Αθήνα, ενώ η Χίος προβλέπεται να παίξει στη Νέα Σμύρνη το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, αλλά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αναγράφεται ότι θα διεξαχθεί στη φυσική της έδρα.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το αν και με ποια μορφή θα διεξαχθούν τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά την Α΄ εθνική γυναικών, η Γ΄ φάση (μόνο για τις θέσεις 1-5) θα ολοκληρωθεί με τέσσερις αγωνιστικές στο διάστημα 26/6-2/7 και θα ακολουθήσουν οι τελικοί (στις δύο νίκες), ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης