Με 5 μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Open National Championship Μοντέρνου Πεντάθλου που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια. Οι Έλληνες πρωταθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο διεθνής αγώνας άλλωστε στη Σόφια ήταν ο πρώτος της χρονιάς και αποτελούσε για όλους κριτήριο, που ο τελικός συντελεστής ήταν θετικότατος.

Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών και ήταν μόλις 3 βαθμούς μακριά από το χρυσό μετάλλιο. Ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 5η θέση, ο Θεοχάρης Μάινα την 7η και ο Δημήτρης Δραζίνος την 10η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις Γυναίκες και στις Νέες Γυναίκες η Κωνσταντίνα Τσολάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες, ενώ η Αθηνά Σάρρα ήρθε 4η.

Στους Νέου Ανδρες ο Δημητρόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κατέκτησε ο Μάινα.

Η αρχή στη Βουλγαρία ήταν άκρως εντυπωσιακή και ενθαρρυντική για τη δύσκολη συνέχεια, όπου οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν την Ολυμπιακή Πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης