Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον ανακοίνωσε ο Γιάννης Κάπος. Ο γνωστός δικηγόρος που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του αθλήματος και το έχει υπηρετήσει πιστά έθεσε ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού Μπάντμιντον.

Ο Γιάννης Κάπος, στο παρελθόν, είχε εκπροσωπήσει νομικά την Ομοσπονδία και όλα αυτά τα χρόνια η σχέση αυτή από μία απλή συνεργασία μετατράπηκε σε… αγάπη, καθώς τα τελευταία χρόνια στήριξε με κάθε μέσο την ομοσπονδία, αφιλοκερδώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα, καθώς και την σκληρή δουλειά που έχει κάνει η τωρινή διοίκηση, ο Γιάννης Κάπος έχει σαν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος . Είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έχει στενή σχέση και επαφή με τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας και του εξωτερικού, και ομολογείται από όλον τον κόσμο της αντιπτέρισης ότι η υποψηφιότητα του είναι ελπιδοφόρα, ώστε να αποκτήσει το άθλημα το κύρος που έχει και στο εξωτερικό.

Στο μήνυμά του ζήτησε ενότητα, προκειμένου να υλοποιηθούν τα όνειρα όλων!

«Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.. Σε μία εποχή που το Μπάντμιντον και γενικότερα ο αθλητισμός έχει την ανάγκη της ένωσης όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό, αποφάσισα να διεκδικήσω την προεδρία. Γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες τόσο της ομοσπονδίας, αλλά και των αθλητών. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε ενωμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άθλημα τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς κρατική επιχορήγηση και παρόλα αυτά αναπτύσσεται συνεχώς. Στο αγωνιστικό κομμάτι η τωρινή διοίκηση έχει πετύχει πολλά. Διεθνείς διοργανώσεις έρχονται συνέχεια στην Ελλάδα, όπου έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε έναν μεγάλο προορισμό για όλη την Ευρώπη, βοηθώντας στην ανάπτυξη του αθλοτουρισμού.

Αυτό που έχει καταφέρει η διοίκηση και η Βικτωρία Χατζήνα, με τις συνθήκες που το έχουν πετύχει θα έλεγα ότι είναι ένας μικρός άθλος. Με τη βοήθειά τους και την όρεξη που έχουμε, θα επιδιώξουμε να λύσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσα χρόνια το άθλημα.

Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές να έχουν πολλούς αγώνες και να προβάλουμε ακόμη περισσότερο τη δουλειά που γίνεται.

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος κι ελπίζω όλοι μαζί να οδηγήσουμε το Μπάντμιντον εκεί ακριβώς που ονειρευόμαστε», είναι το μήνυμα του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΦΣΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης