Τέταρτη ημέρα της 16αδας  στο «Τουρνουά προσκεκλημένων της Five&six International» και ο επικεφαλής της «Ένωσης παικτών μπιλιάρδου», Νίκος Τρεμούλης, σχολιάζει:

«Τελευταία ημέρα αύριο και με εξαίρεση τους JASPERS – BLOMDAHL – COKLU οι υπόλοιποι θα πρέπει να παλέψουν για την πρόκριση τους άσχετα με την θέση που έχουν σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας τα δούμε ανα όμιλο:

Α όμιλος

Στους σημερινούς αγώνες είχαμε ισοπαλία στο JASPERS-MERCKX, νίκη του TASDEMIR με 2-0 επι του SAYGINER και 2 νίκες με 2-0 του CENET που τον έφεραν στην 2η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι CENET-SAYGINER έχουν από 10 βαθμούς και παίζουν μεταξύ τους (9:30πμ). Κάποιος θα πάει στους 13 κάποιος θα μείνει στους 10 (και εκεί θα κινδυνεύει) η και οι δύο στους 11.

Ο TASDEMIR είναι 4ος με 9 βαθμούς και παίζει με τον JASPERS (6:30πμ). Αν χάσει κινδυνεύει από νίκη η ισοπαλία του NGUYEN που έχει 9 βαθμούς και παίζει με MERCKX η του ΤRAN που έχει 7 βαθμούς παίζει με τον τελευταίο CHOI και μπορεί εύκολα να βρεθεί στους 10.

Β όμιλος

Οι BLOMDAHL-COKLU μετά και τις σημερινές νίκες τους με τους ΗΕΟ και SEO αντίστοιχα πήγαν στους 16 και 15 βαθμούς και δεν έχουν θέμα πρόκρισης.

Ο J.T KIM κέρδισε 2-1 σήμερα τον Νίκο Πολυχρονόπουλο και παρέμεινε στην 3η θέση΄με 12 βαθμούς.

Εχει όμως ακόμα έναν αγώνα με τον COKLU και αν χάσει που δεν είναι απίθανο θα μείνει στους 12.

Ο HWANG στην 4η θέση με 10 βαθμούς έχει αγώνα με τον SEO που είναι τελευταίος και με νίκη πάει στους 13.

Ο HEO επίσης έχει 9 βαθμούς και αν κερδίσει τον Νίκο στις 8:00 το πρωί πάει και αυτός στους 12 και εκεί θα παιχτεί πλέον στην διαφορά των σετ.

Στους δυο ομίλους για την κατάταξη των 16 αποκλεισμένων οι SANCHEZ – C.B LEE και NELIN έχουν απο 5 νίκες και μια ήττα, ο H.J KIM το καλύτερο γενικό μουαγιέν με 2,258

Όσον αφορά τις πρώτες απο τις γυναίκες η KLOMPENHOUWER έχει 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με 1,089 ενω η J.A KIM 1 νίκη και 5 ήττες με 1,122.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας:

Dick JASPERS (NED) vs Eddy MERCKX (BEL)

 

NGUYỄN Quốc Nguyện (VIE) vs Tayfun TASDEMIR (TUR)

 

Semih SAYGINER (TUR) vs Tayfun TASDEMIR (TUR)

 

HEO Jung Han (KOR) vs HWANG Bong Joo (KOR)

 

TRẦN Quyết Chiến (VIE) vs Eddy MERCKX (BEL)

 

Επιμέλεια Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης