Τουρνουά τρίσποντου μπιλιάρδου είχαμε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη έως και σήμερα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο BILLIARD CENTER και η διοργάνωση μας έδωσε πολύ δυνατά παιχνίδια, παρ’ όλες τις ελλείψεις παικτών, λόγω εμβολιασμών, μιας και απαγορεύεται η είσοδος σε κλειστούς χώρους σε μη εμβολιασμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά, ήρθα παίκτες από αρκετές πόλεις, όπως από την, Ροδο, Καστοριά, Κοζάνη, Αγρίνιο Αθήνα, Βόλο και Πτολεμαΐδα.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο πρωταθλητής Ευρώπης U21, Δημήτρης Σελεβεντάς.

Μεγάλος νικητής των αγώνων, ο Τάσος Χατζόπουλος, αθλητής της Λέσχης Μπιλιάρδου Θεσσαλονίκης, που είχε σταθερά υψηλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, με αποκορύφωση την εμφάνιση του τελικού, όπου το “μουαγέν” του (επίδοση), ήταν παγκόσμιας κλάσης, όπως θα δείτε στα γραφικά που ακολουθούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιναλίστ του τελικού, ο επίσης Θεσσαλονικιός, Χρήστος Γεωργιάδης, όπου μετά την υπέρβαση που έκανε στον ημιτελικό, αποκλείοντας ένα από τα φαβορί, Νάσο Γαβριηλίδη, στον τελικό εμφανίστηκε κουρασμένος και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση

Τις θέσεις 3-4 κατέκτησαν οι Ν. Γαβριηλίδης και Σ. Λιανός, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στον ημιτελικό με τον Τ. Χατζόπουλο, όπου έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες, κυριολεκτικά!

Δείτε την πορεία και τις επιδόσεις των παικτών

Προκριματικοί

16άδα

Προημιτελικά

Ημιτελικά

Τελικός

Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης