Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, εξελίχθηκε ο νικηφόρος αγώνας του Φίλιππου Κασιδόκωστα με τον Κορεάτη Seong-won Mun για την πρόκριση στην οκτάδα του Σπέσιαλ επαγγελματικού τουρνουά του PBA, που διεξάγεται στην Νοτ. Κορέα και αναμετάδωσε ζωντανά το zougla.gr.

Άλλωστε, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, δεδομένου και του μεγάλου χρηματικού επάθλου (220.000 ευρώ), είναι ένας τελικός, και βαραίνει τα χέρια των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σε αυτόν τον αγώνα, ο Φίλιππος ξεκίνησε «μουδιασμένα», αν και πήρε το πρώτο σετ. Μετά όμως από το προβάδισμα του Κορεάτη με 1-2 σετ, ο Φίλιππος αφυπνίστηκε, μιας και η ψυχική του δύναμη είναι επικών διαστάσεων για όσους τον γνωρίζουν, και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Από εκεί και πέρα, η εξέλιξη, που έχρισε νικητή τον Φίλιππο, θεωρείται φυσιολογική.

 Τα σετ του αγώνα: 15-11, 6-15, 13-15, 15-2, 15-0

Στο άλλο παιχνίδι, όπου έπαιζε το άλλο μεγάλο φαβορί, ο Βέλγος παγκόσμιος ρέκορντμαν Frederic Gaudron, έχασε την πρόκριση στους «8» από τον Ολλανδό Glenn Hofman. Έτσι, ο Φίλιππος θα έχει να αντιμετωπίσει καλούς παίκτες, αλλά όχι τόσο έμπειρους όπως τον Βέλγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο επόμενο παιχνίδι του Φίλιππου είναι την Πέμπτη (3/3) στις 15:00 ώρα Ελλάδος, το οποίο θα μπορείτε να το δείτε ζωντανά από το zougla.gr.

Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης