Στον 6ο όμιλο του κυρίως ταμπλό, στο τουρνουά του Σίδνεϊ, θα συμμετέχουν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, με την τοποθέτησή τους να είναι φυσιολογικά δύσκολη, αφού η συγκρότηση των ομίλων προκύπτει με βάση την κατάταξη των ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης από τα προκριματικά, ενώ κατέχει την 129η θέση στο ranking list της FIVB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρεμιέρα τους οι Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες Κέρι Γουόλς-Τζένινγκς, Μπρουκ Σουέτ στις 03:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Μαρτίου (ώρα Ελλάδας).

Η Γουόλς, με παρτενέρ τη Μέι, ήταν «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004, στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012, ούσα έγκυος πέντε εβδομάδων! Η μεγάλη αυτή αθλήτρια είχε αγωνιστεί και στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Κάθε όμιλος θα διεξαχθεί υπό μορφή φάιναλ-4, που σημαίνει πως θα υπάρξουν δυο ημιτελικοί και οι νικητές τους θα παίξουν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στο μικρό τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νικήτρια του τελικού θα κάνει άλμα δύο φάσεων στο ταμπλό, ενώ η φιναλίστ του τελικού και η νικήτρια του μικρού τελικού θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση και η ηττημένη του μικρού τελικού θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Αν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό, οι Ελληνίδες θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα από τις Τάκε / Κουσάνο (Ιαπωνία), Λιν / Ζενγκ (Κίνα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης