Ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΤ, Νίκος Παπαδάκης, συμμετείχαν στο παγκόσμιο σεμινάριο προπονητών και διαιτητών που διεξήχθη στο Μίτερσιλ της Αυστρίας.

«Το σεμινάριο είχε ως σκοπό την διευκρίνιση και αποσαφήνιση των αλλαγών που έγιναν πριν ένα χρόνο, με σκοπό την καλύτερη και πιο σωστή προετοιμασία των αθλητών για τα προσεχή τουρνουά και ειδικά εκείνα που δίνουν βαθμολογία για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Αναλύθηκαν βίντεο καθώς και περιπτώσεις πάνω στο τατάμι. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό τόσο από πλευράς ύλης όσο κι από συμμετοχές», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ για το σεμινάριο, το οποίο χαιρέτησε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο, Μάριους Βίζερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΟΤ, όπως τόνισε και ο κ. Παπαδάκης, θα διοργανώσει το προσεχές διάστημα αντίστοιχα σεμινάρια, για την περαιτέρω επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών.

Στο περιθώριο του σεμιναρίου, στο οποίο συμμετείχαν 227 προπονητές και διαιτητές από 92 χώρες, ο κ. Ηλιάδης είχε σειρά επαφών τόσο με την ηγεσία της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, με αφορμή τα μεγάλα διεθνή αγωνιστικά ραντεβού που θα γίνουν την επόμενη τριετία στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης