Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά του Χάλε, καθώς έχασε με 2-1 σετ από τον Νικ Κύργιο. Ο Ελληνοαυστραλός βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Έλληνα πρωταθλητή, ωστόσο με ανατροπή έφτασε στη νίκη (7-5 2-6, 4-6) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο.19), που επικράτησε 2-1 του Σεμπ Κόρντα (Νο.41).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να παίξει έξυπνα και να παρασύρει στο ρυθμό του τον Νικ Κύργιο. Ο Έλληνας τενίστας φρόντισε αρχικά να εξασφαλίσει το σερβίς του και στη συνέχεια να καταφέρει να «σπάσει» το σερβίς του Ελληνοαυστραλού. Το σχέδιο του Στέφανου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με το σκορ στο 6-5 ο Τσιτσιπάς στρίμωξε τον Κύργιο και πέτυχε το μπρέικ που έψαχνε φτάνοντας στο 7-5 και πετυχαίνοντας το 1-0.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Στο δεύτερο σετ ο Νικ Κύργιος, που σχεδόν από την αρχή του αγώνα έκανε παράπονα στον διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε ακόμα και για το κοινό, κυριάρχησε. Ο Ελληνοαυστραλός ξεκίνησε με μπρέικ και έβαλε τον Στέφανο στη διαδικασία να κυνηγάει το σκορ. Ο Κύργιος προηγήθηκε ακόμα και 4-2 και στη συνέχεια κατάφερε με νέο μπρέικ να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τον ίδιο. Μετά το σερβίς του έφτασε άνετα στο 6-2 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ.

 

 

 

 

Στο τρίτο σετ ο Νικ Κύργιος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε επί ίσοις όροις. Μέχρι και το 4-4 το ματς ήταν κλειστό και όλα έδειχναν πως θα κριθεί στο τάι μπρέικ. Ο Κύργιος κατάφερε όμως να πετύχει το μπρέικ που έκρινε τον αγώνα. Προηγήθηκε 5-4 και στη συνέχεια σέρβιρε και με λαβ σέρβις γκέιμ έφτασε στο 6-4 και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης