Τσιτσιπάς: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω στα χέρια μου αυτό το τρόπαιο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, 00:04
Τσιτσιπάς: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω στα χέρια μου αυτό το τρόπαιο»

Στη συγκέντρωση, στη ψυχή και το θράσος που είχε στα παιχνίδια του στο ATP Finals απέδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την ονειρική του πορεία και την κατάκτηση του τροπαίου στο τουρνουά των κορυφαίων της χρονιάς.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον άθλο του στο Λονδίνο ο Έλληνας τενίστας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον αντίπαλό του, Ντομινίκ Τιμ για τη μάχη που έδωσε στον μεταξύ τους τελικό, ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος για την εξέλιξη του και τη μετέπειτα πορεία του.

«Έγινε μια πολύ όμορφη μάχη για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά» τόνισε αρχικά στην Cosmote tv ο Τσιτσιπάς για τον αντίπαλό του.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον ατζέντη μου για τη στήριξη. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα. Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε».

Καταλήγοντας ο νέος βασιλιάς του ΑΤP Finals επισήμανε: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Φάνηκε όλη η δουλειά που έκανα φέτος. Αυτή την εβδομάδα φάνηκε μια από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου. Έπαιξα με πολύ θράσος και ψυχή. Ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και έπαιζα σαν να μην υπάρχει αύριο σε κάθε μπάλα».
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019, 01:12