Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 6-1, 7-5 της Ντάρια Σάβιλ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Όπεν του Βερολίνου. Η καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν στο 11ο game του δεύτερου σετ, όταν η Σάκκαρη έκανε break στην αντίπαλό της, προηγήθηκε με 6-5 και κρατώντας εύκολα το σερβίς της έφτασε χωρίς πρόβλημα στο 7-5 και τη νίκη πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλός της στο δρόμο προς τα ημιτελικά θα είναι, για άλλη μια φορά φέτος, η Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα (17/6).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία μπήκε με φόρα στο παιχνίδι και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αυστραλή αντίπαλό της. Αρχικά προηγήθηκε 1-0 με το σερβίς της και στη συνέχεια η Σάβιλ ισοφάρισε. Κάπου εκεί η Σάκκαρη ανέβασε τον ρυθμό της και… βομβάρδισε τη Σάβιλ με αποτέλεσμα να κερδίσει δύο μπρέικ και με πέντε συνεχόμενα γκέιμ να κάνει παρέλαση μέχρι το 6-1, που της χάρισε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο η Σάβιλ ανέβασε ρυθμούς, ενώ η Σάκκαρη δεν συνέχισε με το πόδι στο.. γκάζι. Η Αυστραλή βρήκε την ευκαιρία και πέτυχε πρώτη μπρέικ με αποτέλεσμα να προηγηθεί 3-2, ωστόσο δεν… χάρηκε για πολύ το προβάδισμά της, καθώς στο επόμενο ακριβώς γκέιμ η Μαρία απάντησε με τον ίδιο τρόπο και ισοφάρισε σε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλες έφτασαν στο 5-5, με την Σάκκαρη να πετυχαίνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Στο ενδέκατο γκέιμ έφτασε στο μπρέικ και προηγήθηκε 6-5, ενώ με 7-5 έκλεισε το δεύτερο σετ και πανηγύρισε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης