Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Άννας Ντουντουνάκη στο μίτινγκ κολύμβησης που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Νίκαια της Γαλλίας. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, παρότι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει των μεγάλων φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεών της (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακοί Αγώνες), σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, τόσο στα 50μ. όσο και στα 100μ. πεταλούδα, και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στο 50άρι, μάλιστα, ο χρόνος της (26.23) ήταν μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τους χρόνους μου στους αγώνες, δεδομένης και της περιόδου. Είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία μου πιστεύω είχε πάει αρκετά καλά, οπότε ήθελα να δω πώς θα έβγαινε όλο αυτό στους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν αγώνες, όχι μόνο για να φανεί η προσπάθειά μου, αλλά και για να αλλάξω παραστάσεις και να ξαναμπώ σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο καιρό» δήλωσε η Ντουντουνάκη στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν όλες οι προγραμματισμενες για φέτος μεγάλες διοργανώσεις. Εγώ αυτό θα έχω στο μυαλό μου για να μπορώ να συνεχίσω να κάνω μια καλή προετοιμασία τους επόμενους μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 26χρονη πρωταθλήτρια αναφέρθηκε και στη γενικότερη παρουσία της 11μελούς ελληνικής αποστολής στη Νίκαια, επισημαίνοντας ότι «η γενικότερη παρουσία μας ως Εθνική ομάδα στους αγώνες ήταν αρκετά καλή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες. Οι περισσότεροι από εμάς ήταν αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους και πιστεύω είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία ως σύνολο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης