Ντουπλάντις: «Υπάρχουν πολλά μετάλλια για να κερδίσω»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 15:46
Ντουπλάντις: «Υπάρχουν πολλά μετάλλια για να κερδίσω»

Λίγες ώρες μετά τη νέα μεγάλη επιτυχία του το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη κατά την οποία σημείωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ και στον ανοικτό στίβο (6.15μ), ο Άρμαντ Ντουπλάντις μίλησε για τα σχέδιά του να φθάσει στην απόλυτη κυριαρχία του αγωνίσματος τα επόμενα χρόνια.

«Υπάρχουν πολλά μετάλλια για να κερδίσω και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω στα μεγάλα πρωταθλήματα» είπε ο 21χρονος Σουηδός.

«Αν θέλεις να θυμάσαι κάτι ως το καλύτερο που έχεις πετύχει, πρέπει να το κάνεις σωστά, όταν η στιγμή είναι σωστή και όταν πρέπει πραγματικά. Μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως κάποιον που έκανε κάποτε σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά πρέπει να βγω έξω στους αγώνες και να το αποδείξω» είπε ο σπουδαίος άλτης.

Ο Ντουπλάντις πρόσθεσε: «Έτσι, όταν έρθει η ώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ακόμη και τα επόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, θα είμαι εκεί για να συμμετάσχω και θα προσπαθήσω να βρίσκομαι στην κορυφή του βάθρου».

Πάντως, κανένα από τα σχέδια του Ντουπλάντις δεν πρόκειται να εκπλήξει τον μεγάλο αντίπαλό του, τον Αμερικανό δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Σαμ Κέντρικς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη Ρώμη, αλλά πρόσφατα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τον είδαμε να έρχεται».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, 15:55