Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει η προπονητική βάση του Αντώνη Μέρλου εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο νεαρός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο Λουτράκι για οικογενειακές υποχρεώσεις, επέλεξε το διάστημα που θα βρίσκεται στην Ελλάδα να γυμναστεί στη Θεσσαλονίκη, στο γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου, παρέα με τον πρωταθλητή του αγωνίσματος, Κώστα Μπανιώτη.

«Έχω την ευκαιρία να γυμνάζομαι παρέα με τον Κώστα Μπανιώτη. Η προετοιμασία μέχρι τώρα πηγαίνει καλά. Θα μείνω στην Ελλάδα έως το τέλος του χρόνου κι έπειτα θα επιστρέψω στο Πανεπιστήμιο μου, στη Τζόρτζια, για να συνεχίσω την προπόνηση μου και τις σπουδές μου. Σίγουρα θα μπω στον κλειστό, παρότι η χειμερινή περίοδος δεν είναι η αγαπημένη μου. Στόχος μου να κυνηγήσω το ρεκόρ μου (2,15 μ.) και να διεκδικήσω συμμετοχή στον τελικό του NCAA», είπε ο νεαρός για τα σχέδια του χειμώνα και συμπλήρωσε για αυτά της θερινής περιόδου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το καλοκαίρι ο στόχος αφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Είναι νωρίς ακόμη για να θέσω στόχους για τον συγκεκριμένο αγώνα, σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να μην έχω τον τελικό στο μυαλό μου».

Ο Μέρλος το καλοκαίρι κατάφερε στον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας του, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, να ξεπεράσει τα 2,23 μ. να πετύχει ατομικό ρεκόρ και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο ύψος.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης