Ο τελικός των ανδρών στο Wimbledon ήταν γεμάτος ένταση, όπως άλλωστε αναμένεται από κάθε αγώνα μεγάλης σημασίας, σε οποιοδήποτε ιστορικό γήπεδο στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Κύργιο δεν έλειπαν και τα… απρόοπτα, αφού ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τα έβαλε με μια 32χρονη θεατή.

Ο 27χρονος εν τέλει έχασε με 3-1 από τον Σέρβο αντίπαλό του, όμως μάλλον θα μείνει… αξέχαστος στο κοινό, αφού ενοχλήθηκε με μια γυναίκα που μιλούσε κατά τη διάρκεια των σερβίς του και παραπονέθηκε σε έντονο ύφος στον διαιτητή της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Με ενοχλεί στο σερβίς, στον τελικό του Wimbledon, που δεν υπάρχει μεγαλύτερο ματς. Δεν με πίστεψες και μετά το έκανε πάλι και παραλίγο να μου κοστίσει το game. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι τέρμα μεθυσμένη και μου μιλάει την ώρα του αγώνα, είναι απαράδεκτο», ακούστηκε να λέει ο Κύργιος στη στιχομυθία που είχε με τον διαιτητή, με τον ίδιο λίγο αργότερα να συμφωνεί και τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να του απαντά «τότε γιατί δεν τη διώχνεις».

Τελικά, ο διαιτητής ζήτησε από τον Κύργιο να του υποδείξει ποια είναι η γυναίκα που τον αποσπά κατά διάρκεια της αναμέτρησης. «Αυτή με το φόρεμα, αυτή που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά», ήταν η απάντηση του 27χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι η γυναίκα που έκανε έξαλλο τον τενίστα;

Πρόκειται για την 32χρονη Πολωνή Ania Palus, δικηγόρο με ειδίκευση στα ιατρικά θέματα, από την οποία ζητήθηκε να αποχωρήσει προσωρινά από τον τελικό του Wimbledon μετά την υπόδειξη του Κύργιου. Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στη «Sun», το μόνο που ήθελε ήταν να τον υποστηρίξει.

«Δεν είχα πιει 700 ποτά, είχα πιει δύο. Για εμένα φταίει η θερμοκρασία, δεν είχα καπέλο, ίσως το παράκανα, αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις. Λυπάμαι πραγματικά. Πάντα λέει ότι ο κόσμος είναι εναντίον του, ήθελα να τον υποστηρίξω», δήλωσε η ίδια αναφορικά με το επεισόδιο στον τελικό του τουρνουά.

Πάντως, αφού της έδωσαν ένα μπουκάλι νερό για να συνέλθει, της επέτρεψαν να επιστρέψει στον αγώνα μετά από περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να παρακολουθήσει το υπόλοιπο ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης