Ακόμη ένας Έλληνας αθλητής θα συμμετάσχει στη συνάντηση στίβου Ευρώπη-ΗΠΑ, η οποία θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας το διάστημα 9-10 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τον Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος αποδέχθηκε σχετική πρόταση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η οποία έφτασε στην ελληνική ομοσπονδία, κι έτσι η Ελλάδα θα έχει 4 εκπροσώπους στη διοργάνωση με την ομάδα της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ θα έχει έτσι την ευκαιρία να δώσει το «παρών» σε ακόμη ένα σπουδαίο γεγονός, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα. Ο Φιλιππίδης έχει ξεπεράσει φέτος τα 5.72μ στο επί κοντώ και ευελπιστεί πως στην πρωτεύουσα του Κατάρ θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει ένα καλό πλασάρισμα.

Στην 1η συνάντηση της μεικτής Ευρώπης με την αντίστοιχη των ΗΠΑ θα συμμετάσχουν ακόμη η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), η οποία έχει μάλιστα και τον τίτλο της πρέσβειρας, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης