Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 17:29
Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ

Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στα ρινγκ! Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός μποξέρ, κατά τη διάρκεια ενός live Instagram με τον ράπερ Τ.Ι.

Ο διάσημος πυγμάχος, 53 ετών σήμερα, εξήγησε τον λόγο που θα τον ωθούσε να επιστρέψει στους αγώνες: «Θέλω να πάω στο γυμναστήριο και να ξαναβρεθώ σε φόρμα, ώστε να μπορώ να κάνω τρεις ή τέσσερις γύρους για φιλανθρωπικούς και άλλους παρεμφερείς λόγους».

Ο Τάισον αποκάλυψε στη συνέχεια ότι εκτελεί ήδη καρδιαγγειακή εργασία σε στατικό ποδήλατο και διάδρομο, ασκήσεις με ελαφριά βάρη και κάνει προπόνηση πυγμαχίας.

«Αρχίζω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση», ομολόγησε. Ο Τάισον αναγνώρισε ότι το να φοράει τα γάντια του «ήταν δύσκολο», γιατί «πονάει» και το σώμα του δεν βρίσκεται στην κατάσταση που τον είχε φέρει στην κορυφή του κόσμου.

«Αισθάνομαι σαν τρία παιδιά να κλωτσούσαν το πισινό μου», είπε. Παρ΄ όλα αυτά, επανέλαβε την επιθυμία του να βρεθεί στη φόρμα που θα του επιτρέψει να προσπαθήσει να μπει ξανά στο ρινγκ.

«Θέλω να κάνω φιλανθρωπικούς αγώνες, να συγκεντρώσω χρήματα και να βοηθήσω άστεγους και ναρκομανείς, όπως εμένα», κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 17:30