Ο ΠΑΣΑΠ ζητάει αναβολή και των αγώνων της Volley League

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 21:14
Ο ΠΑΣΑΠ ζητάει αναβολή και των αγώνων της Volley League

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναστολή διεξαγωγής όλων των Εθνικών και Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων από τις 12 ως τις 22 Μαρτίου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση και ζήτησε την αναβολή και των αγώνων της Volley League.

H ανακοίνωση:

«Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα έχει καταστήσει επιτακτική την ανάγκη για ουσιώδεις δράσεις πρόληψης. Αυτές τις ώρες θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να συνεργαστεί, τηρώντας τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, προκειμένου να περιοριστεί το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο που πλήττει τη χώρα.

Ένας από τους βασικούς κανόνες που οφείλει να τηρηθεί είναι η αποφυγή συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους όπως τα γυμναστήρια, καθώς και τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, κάτι το οποίο οδήγησε τόσο την ΕΟΠΕ όσο και την ΕΟΚ στη λήψη αυστηρών μέτρων πρόληψης.

Υπό αυτό το πρίσμα, εμείς ως αθλητές της Volleyleague ζητούμε την αναβολή του πρωταθλήματος προκειμένου να προφυλαχθεί η υγεία ημών, των δικών μας ανθρώπων αλλά και της κοινωνίας εν γένει».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 21:17