«Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τον coronovirus»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, 19:41
«Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε τον coronovirus»

Με το σύνθημα δεν χάνουμε την μεταξύ μας επαφή, αλλά και την παρότρυνση να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των αρχών και των ιατρών και να καθόμαστε στο σπίτι αν και όσο χρειαστεί, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες εγκαινιάζει την Εκστρατεία «Οι Έλληνες Olympians στο πλευρό της κοινωνίας».

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες εκπονούν την Εκστρατεία «Οι Έλληνες Olympians στο πλευρό της Κοινωνίας» και ως πρώτη δράση αυτής ενεργοποιούνται σε μία καμπάνια ενημέρωσης και ηθικής υποστήριξης, ώστε όλοι ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Το hashtag της καμπάνιας είναι το #olympiansagainstcovid19.

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αργυρή Ολυμπιονίκης στη Υδατοσφαίριση Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η συνοχή και η υπευθυνότητα της κοινωνίας μας είναι πιο απαραίτητη παρά ποτέ. Όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την νόσο του νέου κορονοιού, την οποία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε πανδημία. Έτσι και οι Olympians της Ελλάδας οφείλουμε να συνδράμουμε με όλους τους τρόπους που έχουμε στη διάθεσή μας. Ειδικά οι αθλητές και οι αθλούμενοι να αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους άθλησης και να φροντίζουμε να μην εξουθενώνουμε το σώμα μας και το ανοσοποιητικό μας.

Προστατευόμαστε, μένουμε σπίτι και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Η καμπάνια σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει μηνύματα μέσω των social media και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις σύμφωνα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, 19:43