Ολυμπιακός: Πήρε Βουγιούκα και Τσουρούτα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 12:24
Ολυμπιακός: Πήρε Βουγιούκα και Τσουρούτα
Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Ολυμπιονίκη Βάσω Βουγιούκα και τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος, Γιώργο Τσουρούτα, στο τμήμα ξιφασκίας του. Οι δυο αθλητές επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου, φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της ομάδας και ευχαρίστησαν τον σύλλογο και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη.

Οι δηλώσεις:

Βάσω Βουγιούκα:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα χρόνια αυτή την στιγμή να είμαι στον Ολυμπιακό. Πλέον τώρα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για όλους. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον στα αθλήματα του την Ξιφασκία θα βοηθήσει πάρα πολύ το άθλημα. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και μέσω του Ολυμπιακού θα προβληθεί πάρα πολύ η Ξιφασκία. Το άθλημα έχει πολλές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά δεν έχει προβληθεί όπως θ’ άρμοζε στις επιτυχίες μας. Μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Βέβαια πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Στο καλεντάρι υπάρχουν πολλοί αγώνες σ’ όλο τον κόσμο και θα παλέψω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν τόσα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία μου, που μου έδωσε την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, φυσικά την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον κ. Μαρινάκη που στηρίζει εμένα και τον προπονητή προκειμένου να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω και τον δικηγόρο μου κ. Μιχάλη Διαθεσόπουλο».

Γιώργος Τσουρούτας:
«Κατάγομαι από δυο αμιγώς ερυθρόλευκα μέρη. Τον Πειραιά και την Κάλυμνο. Νιώθω σαν να μπήκα στο σπίτι μου. Ένα όνειρο ζωής είναι πλέον πραγματικότητα. Όλοι ήξεραν ότι είμαι Ολυμπιακός. Δεν το έκρυψα ποτέ. Είναι ευχής έργων που θα είμαι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάντα Πρωταθλητής. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα και το μεγάλο μου όνειρο είναι να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω πως θα έχω την βοήθεια που χρειάζομαι εγώ αλλά και το άθλημα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα, είναι μια οικογένεια, είναι ιδέα. Πρόσφατα ο κ. Μαρινάκης βοήθησε και τους συμπατριώτες μου στην Ψέριμο και τον ευχαριστώ πολύ και γι’ αυτό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 12:31