Με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων αθλητών συνεχίζεται η δράση στην έκτη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, που διεξάγεται στην Ντόχα.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 18.00 η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου μετέχει στο Α΄ προκριματικό γκρουπ της δισκοβολίας, με στόχο να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 28χρονη αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, στη δεύτερη συμμετοχή της στο διοργάνωση (το 2017 στο Λονδίνο κατετάγη 22η) έχει φετινό ρεκόρ 59.02μ, ενώ το ατομικό της είναι 61.53μ. Το απευθείας όριο πρόκρισης στον τελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος είναι 63,00 μέτρα.

Στις 20:05 την σκυτάλη από ελληνικής πλευράς παίρνει ο Κώστας Δουβαλίδης θα λάβει μέρος στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην 4η προκριματική σειρά, όπου τερμάτισε 3ος με 13.43 σημειώνοντας την καλύτερη εφετινή του επίδοση, θα πάρει μέρος στην 3η ημιτελική σειρά των 110μ εμπόδια, όπου έχει την 8η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αντιπάλων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δουβαλιδης, ο οποίος συμμετέχει για έκτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, για να προκριθεί χρειάζεται να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις της σειράς του (3 σειρές) ή να έχει έναν από τους δύο αμέσως επόμενους καλύτερους χρόνους μεταξύ όλων των αθλητών, αφού στον τελικό περνούν οκτώ αθλητές.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου μεταδίδεται τηλεοπτικά από την EΡΤ Sports.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης