Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες πρόκρισης στην πάλη, όπου συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές και θα συγκροτήσουν την προολυμπιακή ομάδα. Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων διεξήχθη το στυλ της ελληνορωμαϊκής και τηρήθηκαν τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα στο κλειστό γυμναστήριο «ο Σπάρτακος» του Δήμου Φυλής.

Οι νικητές ανά κατηγορία θα στελεχώσουν την Προολυμπιακή ομάδα. Την τελική αξιολόγηση των νικητών και στα δύο στυλ, θα κάνουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, οι οποίοι θα εισηγηθούν στην τεχνική επιτροπή της ομοσπονδίας τις αποφάσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία των 67κ. πρώτευσε ο Νίκος Καλαϊδόπουλος που νίκησε διαδοχικά με τεχνική υπεροχή τους Γιώργο Νικολόπουλο και Ντέμη Αγγελίδη.

Στα 77κ. ο Γιώργος Πρεβολαράκης επικράτησε με 6-0 του Πέτρου Μανουηλίδη. Στη μάχη των 87κ. ο Δημήτρης Παπαδόπουλος νίκησε με 3-1 τον Ηλία Παγκαλίδη και στη συνέχεια τον Ηλία Μπούκη με 2-1 και κατέλαβε μια θέση στην προολυμπιακή ομάδα.

Ο Λαοκρατης Κεσίδης νίκησε με 5-0 τον Σπύρο Κουντουρατζη στα 97κ., ενώ στη μάχη των 130κ. επικράτησε ο Αλέξανδρος Παπαδάτος. Ο δις Ολυμπιονίκης Κωφών επιβλήθηκε με 2-1 του Αλέξη Ζοράτλυ στον τελικό και νωρίτερα με 3-1 τον Νίκο Ντούνια. Ο Ζοράτλυ νίκησε με 3-0 του Βαγγέλη Ζμπράκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ πολιτισμού και αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργο Μαυροειδή για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και για το γεγονός ότι βρίσκονται πάντα δίπλα στο άθλημα της Πάλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης