Πάλη: Στην Κροατια για αγώνες και προετοιμασία Κεσίδης και Παγκαλιδης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 17:00
Πάλη: Στην Κροατια για αγώνες και προετοιμασία Κεσίδης και Παγκαλιδης

Με προορισμό την Κροατία αναχώρησε η ελληνική αποστολή, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια σε καμπ προετοιμασίας.

Οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυνατούς αγώνες και ταυτόχρονα να προπονηθούν με αθλητές Παγκόσμιας κλάσης. Την αποστολή συνοδεύει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Παγκαλίδης.

Δυστυχώς η Εθνική ομάδα Ελληνορωμαϊκής Ανδρών δεν μπόρεσε να πάει με περισσότερα άτομα, καθώς οι διεθνείς Γιώργος Πρεβολαράκης και Μιχάλης Ιωσηφίδης έμειναν στην Αθήνα. Ο πρώτος βρίσκεται στην ανάρρωση από τον κορωνοϊό κι ο δεύτερος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές να δίνει την ευκαιρία στους διεθνείς αθλητές να βρίσκονται σε συνεχή προετοιμασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το 1ο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Μαρτίου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 17:02