Η Ειρήνη Βασιλείου έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη γρηγορότερη κούρσα της από το 2019. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε πρώτη στα 400 μ. σε 52.32 κι έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Βασιλείου έκανε μόλις τη δεύτερη κούρσα της στη σεζόν. Μάλιστα, η αθλήτρια αποφάσισε τελευταία στιγμή να μπει στα 400 μ., αφού ο αρχικός της προγραμματισμός ήταν να κάνει 800 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατομικό ρεκόρ της βελτίωσε η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), που τερμάτισε τα 400 μ. και άφησε στην ιστορία το 53.25, που είχε από το 2017. Η αθλήτρια, παρότι έκανε το πέμπτο της 400άρι στη σεζόν έδειξε έχει περιθώρια βελτίωσης.

Το χάλκινο μετάλλιο με 53.78 πήγε στη Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), που βρίσκει σε κάθε αγώνα το ρυθμό της, μετά τους τραυματισμούς των περασμένων ετών. Σε καλή κατάσταση έδειξε τόσο η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) όσο και η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) που κατέλαβαν την 4η και 5η θέση στην τελική κατάσταση με 54.22 και 54.23.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Την πρόκριση μέσω του ράνκινγκ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεκδικεί η Ανδριάνα Φέρρα, που με τη σημερινή της παρουσία, αναμένεται να πάρει πολύτιμους βαθμούς.

«Ήρθα για να τρέξω 800 μ. αλλά χθες το βράδυ πήρα απόφαση να τρέξω στα 400 μ. και καλά έκανα. Ο χρόνος μου είναι πολύ καλός, αλλά ενώ πέρσι είχα διάφορες αγωνίες φέτος είμαι πιο απελευθερωμένη και δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τα αγωνίσματα και έρχονται καλές επιδόσεις», δήλωσε η Βασιλείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης