Με πολλά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλέξάνδρας ο αγιασμός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι Αμερικανοί Ζάκαρι Πενόλιο (ακραίος από το Park University NAIA) και Τζέρεντ Μουρ (Κεντρικός από το California State, Northridge – NCAA Division 1) ήταν ανάμεσα στα νέα αποκτήματα μαζί με τους Θεόκλητο Καριπίδη (ακραίος από Κηφισιά), Κώστα Στιβαχτή (πασαδόρος από την ιταλική Καστελάνα Γκρότε), Χρήστο Μπέλο (διαγώνιος από την Κηφισιά), Θωμάς Καπίρης (ακραίος από την ΑΕΚ) και Βίκτωρα Κουρούπης (λίμπερο που ήταν στον Παναθηναϊκό την 5ετία 2002-07). Από την περσινή ομάδα ήταν ο κεντρικός Γιάννης Μαδούρας, ο πασαδόρος Μιχάλης Λιόντας και ο έμπειρος ακραίος Δημήτρης Μανιόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους παίκτες υποδέχθηκε ο προπονητής Γιάννης Λάιος, ο οποίος γνωστοποίησε ότι υπάρχει συμφωνία με τον 24χρονο Καναδό κεντρικό Μάικλ Αμορόσο.

«Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Δεύτερη ως προπονητής και μία ως παίκτης. Η διοίκηση που με πλησίασε έβαλε στόχο την παραμονή και την αξιοπιστία του Παναθηναϊκού. Το πρώτο μέρος είναι η δική μου δουλειά και το δεύτερος μέρος είναι δουλειά της διοίκησης.

Αν τα καταφέρουμε και οι δύο θα έχουμε πετύχει. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και απρόβλεπτο. Ο στόχος μας θα είναι να μαζέψουμε γρήγορα 25 με 26 βαθμούς για την παραμονή. Από εκεί και πέρα βλέπουμε» είπε ο Λάιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς δήλωσε: «Δεν θέλουμε παιδιά και αποπαίδια στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος και οι προσδοκίες μας στο ανδρικό βόλεϊ είναι να πάει πολύ καλύτερα από πέρσι που πήρε την 10η θέση.

Οι διακανονισμοί με τους αθλητές βρίσκονται σε καλό δρόμο και όσο περνάει ο καιρός υπάρχει συμφωνία σε πολλά μέτωπα. Στο γυναικείο βόλεϊ περιμένουμε κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Αν μπούμε 4αδα θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στις γυναίκες του μπάσκετ η ομάδα είναι πρωταθλήτρια και θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε στην κορυφή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης