Παρέμειναν στον Ολυμπιακό οι Σωτηρίου και Βολουδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014, 17:00
Παρέμειναν στον Ολυμπιακό οι Σωτηρίου και Βολουδάκης
Με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Σωτηρίου και Χρήστος Βολουδάκης, καθώς ανανέωσαν για έναν χρόνο τη συνεργασία του με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για πέμπτη χρονιά θα συνεχίσω ν' αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Θέλω ν' ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου τον κ. Καζάζη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου»,  τόνισε αρχικά ο Σωτηρίου και πρόσθεσε:

«Νιώθω τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό και εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους αλλά και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πάνω απ΄ όλα να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας και τη νέα χρονιά γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση η παρουσία του».

Από την πλευρά του ο  Βολουδάκης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου Δημήτρη Καζάζη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014, 17:18