Πάτριτς: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, 15:04
Πάτριτς: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη»
Το ελληνικό Μοντέρνο Πένταθλο γεύεται το νέκταρ της μεγάλης επιτυχίας του Πέτρου και της Κατερίνας Πάτριτς, οι οποίοι κατέκτησαν τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα XV. Masters World Championships.

Μετά από αρκετά χρόνια αθλητές του Μοντέρνου Πεντάθλου φέρνουν στη χώρα μας μια τόσο μεγάλη διάκριση και όπως είναι φυσικό τα χαμόγελα όλων είναι διάπλατα. Η Κατερίνα Πάτριτς σε δηλώσεις της δεν έκρυψε την ικανοποίησή της γι αυτή την επιτυχία.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη που κατακτήσαμε τρία μετάλλια με τον αδερφό μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διοργάνωση με υψηλό επίπεδο και αγωνίστηκαν περίπου 150 αθλητές. Είναι σημαντική για μας αυτή η επιτυχία και φυσικά είμαστε ευτυχισμένοι. Ελπίζω να δώσαμε χαρά και να βοηθήσαμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη και προβολή του Μοντέρνου Πεντάθλου στην Ελλάδα».

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου Τάσος Πανταζίδης αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία του Πέτρου και της Κατερίνας Πάτριτς τόνισε: «Όλο το ελληνικό Μοντέρνο Πένταθλο θα ήθελε να αφιερώσει αυτά τα μετάλλια στον Δημήτρη Τουρναβίτη που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και υπηρέτησε με αγάπη το Μοντέρνο Πένταθλο, καθώς και στις οικογένειες των υπόλοιπων θυμάτων. Ο Πέτρος και η Κατερίνα μας χάρισαν μεγάλες χαρές και μας έφεραν μετά από αρκετά χρόνια μετάλλια στην Ελλάδα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ελπίζω να δώσουν κίνητρο στα νέα παιδιά να ακολουθήσουν τον δρόμο τους» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΟΜοΠ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, 15:05