Στην αποτελεσματική άμυνα της ομάδας του απέδωσε ο Χάρης Παυλίδης τη νίκη του Ολυμπιακού με 8-7 επί της Βουλιαγμένης, στον ημιτελικό του final-4 της Euroleague υδατοσφαίρισης γυναικών, στο Σαμπαντέλ. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην ιδιαίτερη πίεση που υπήρχε στο παιχνίδι, λόγω της ιδιαιτερότητας του «εμφυλίου», εκτίμησε μάλιστα ότι οι παίκτριές του θα αγωνιστούν πιο ελεύθερα στον αυριανό (20/4, 14:15) τελικό με τη Σαμπαντέλ.

«Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, γιατί παίζαμε με έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πολύ καλά. Η αναμέτρησή μας στον ημιτελικό της Euroleague έκανε αυτό το παιχνίδι πολύ ξεχωριστό, και οι δύο ομάδες ήθελαν απεγνωσμένα τη νίκη, ίσως ήταν πιο σημαντικό ακόμη κι από το τρόπαιο. Αυτή η ένταση ήταν αισθητή στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι η επίθεσή μας θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά η άμυνά μας λειτούργησε πολύ καλά και μας έδωσε τη νίκη. Στον τελικό θα μπορέσουμε να παίξουμε χωρίς πίεση» δήλωσε ο Παυλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς Βουλιαγμένης, δηλώσεις έκανε η βοηθός της Αλεξίας Καμμένου, Κική Λιόση, η οποία τόνισε: «Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, και αυτό μας κόστισε τη νίκη. Αύριο έχουμε ένα καινούριο παιχνίδι (σ.σ. τον «μικρό» τελικό με την Πάντοβα), το μετάλλιο είναι σημαντικό για εμάς και θα είμαστε έτοιμοι να το διεκδικήσουμε».

Μεγάλη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού ήταν η Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία πέτυχε και τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού στο β΄ ημίχρονο. «Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλη η ομάδα έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Άλλες πονάμε λιγότερο, άλλες περισσότερο, το θέμα όμως είναι ότι μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα και παίξαμε η μία για την άλλη. Όλη τη χρονιά κάνουμε προπόνηση για αυτά τα δύο παιχνίδια. Για μένα ήταν αδιανόητο ότι θα έχανα και δεν θα αγωνιζόμουν σε κάποιο από τα δύο. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάμε για τον τελικό. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε ξανά στην κορυφή» δήλωσε η έμπειρη περιφερειακός στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Μετά τη λήξη του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, υπήρξε ένταση, καθώς η Αλεξία Καμμένου πλησίασε τις αθλήτριες του Ολυμπιακού και ζήτησε το λόγο από την Αλεξάνδρα Ασημάκη για κάτι που είχε συμβεί στη διάρκεια του αγώνα. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένη και χρειάστηκε η παρέμβαση ανθρώπων του Ολυμπιακού για να απομακρυνθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης