Έπεσε η αυλαία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, 01:06
Έπεσε η αυλαία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Μετά από 12 ημέρες οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης. Όπως προανήγγειλε ο εκτελεστικός παραγωγός των τελετών έναρξης και λήξης, Φλάβιο Μασάντο, οι «καριόκας» από το «Μαρακανά» αλλά και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία λαμπρή γιορτή με πολύ μουσική και χορό.

Σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης ήταν ο Θανάσης Κωνσταντινίδης.Οι Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στο Ρίο με τη στήριξη του Μέγα Χορηγού της ΟΠΑΠ, και ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους δράση στη διοργάνωση με απολογισμό 13 μετάλλια.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Θανάσης Κωνσταντινίδης (σφαιροβολία), Μανώλης Στεφανουδάκης (ακόντιο), Παύλος Μάμαλος (άρση βαρών σε πάγκο), Σε Τζον Φερνάντες (σφαιροβολία), Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (κολύμβηση).

Ασημένια πήραν οι: Δημήτρης Σενικίδης (σφαιροβολία), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (ξιφασκία), Θανάσης Κωνσταντινίδης (κορίνα), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια). Τα χάλκινα κατέκτησαν οι: Δημήτρης Ζησίδης (σφαιροβολία), Δημήτρης Μπακοχρήστος (άρση βαρών σε πάγκο), Δήμητρα Κοροκίδα (σφαιροβολία), μικτό μπότσια.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, 04:45