Πελεκούδας: «Συγγνώμη ήταν μια άτυχη στιγμή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 16:42
Πελεκούδας: «Συγγνώμη ήταν μια άτυχη στιγμή»

Μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον εμφανίζει να τραγουδάει υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ο παίκτης των «πρασίνων», Παναγιώτης Πελεκούδας ζήτησε συγγνώμη μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο έμπειρος αθλητής, που είναι και πρόεδρος του συνδέσμου των Πετοσφαιριστών σε ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/7), ανέφερε:

«Την Κυριακή 12-7-2020, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους του παίκτες του βόλευ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής.

Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από τους όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϋ και κυρίως τους συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και για αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος».

Παναγιώτης Πελεκούδας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 16:53