Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα δρόμου «Τρέξε χωρίς τερματισμό», που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από την ΔΕΘ-HELEXPO και τον αθλητικό σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877».

Περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι καταγράφηκαν από το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) ως το μεσημέρι της Τρίτης (2/9) στην εκκίνηση της διαδικασίας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αριθμός που εκτιμάται πως θα αυξηθεί ως αύριο το απόγευμα, οπότε και ολοκληρώνεται ο αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δρομείς δεν πτοήθηκαν σήμερα ούτε από τη βροχή που κατά διαστήματα είχαν… συντροφιά το πρωί στο έργο τους. Αξιοσημείωτο αποτελεί, επιπλέον, ότι δύο εκ των συμμετεχόντων δεν έχουν σταματήσει τον αγώνα από την έναρξή του. Ο Χάρης Σαγματόπουλος, ειδικότερα, που έχει πολλά… χιλιόμετρα στο ενεργητικό του ως δρομέας, και ο 66χρονος Νότης Κοκώνιας, που δήλωσε συμμετοχή εμπνεόμενος από τον σκοπό του αγώνα.

Με την ολοκλήρωση αύριο της διοργάνωσης, στο χώρο που βρίσκονται τα ταμεία στην Πύλη Εμπορευμάτων της ΔΕΘ, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας έχει 48ωρη διάρκεια και οι συμμετέχοντες, με τα χιλιόμετρα που «γράφουν», τρέχοντας ή περπατώντας, συνεισφέρουν οικονομικά για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» και το ανοιχτό Πολυϊατρείο «Γιατροί του Κόσμου» της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης