Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής και δύο από τα «αστέρια» που θα λάβουν μέρος, με δηλώσεις τους στην ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», κάλεσαν τον κόσμο να πάει στο Γυμναστήριο της Μίκρας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Έχουμε αγωνιστεί πάρα πολλές φορές σ’ αυτό το γυμναστήριο και μας είναι ιδιαίτερα οικείο. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και θέλω με τη συμμετοχή μου εγώ αλλά και όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας να ανεβάσουμε το επίπεδο και να δείξουμε ότι η ελληνική γυμναστική έχει ξαναγεννηθεί και ανθεί. Έχουμε να δείξουμε όμορφα πράγματα και θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να έρθουν και να μας απολαύσουν. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την καινούργια χρονιά. Έχει αλλάξει ο κώδικας βαθμολογίας, αλλά είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει πολύ και θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά σε κάθε αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Βλάσης Μάρας τόνισε: «Έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και αυτό που θέλω από τον εαυτό μου είναι να φτιάξω ένα καινούργιο πρόγραμμα στο μονόζυγο, που θα είναι ανταγωνιστικό σε διεθνές επίπεδο και θα μου επιτρέψει να είμαι πάλι μέσα στις πρώτες θέσεις, ώστε να δείξω ότι η καριέρα μου έχει και συνέχεια. Πρέπει, βέβαια, να το ετοιμάσω στην προπόνηση και να το αποδείξω στους αγώνες. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε».

Τέλος, ο προπονητής των δύο πρωταθλητών Δημήτρης Ράφτης ανέφερε: «Περιμένουμε τον κόσμο στο στάδιο και θα τους ανταμείψουμε με εντυπωσιακό θέαμα. Όλοι οι αθλητές μας θα δοκιμάσουν πολύ δύσκολα προγράμματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ελπίζουμε να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη αγαπά τη γυμναστική, είναι η πόλη που ξεκίνησε το άθλημα και το οδήγησε πολύ ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης