Πετρούνιας: «Ο Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 12:31
Πετρούνιας: «Ο Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στο Εθνικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά και στο συμβάν που είχε προηγηθεί με τις πλημμύρες στις εγκαταστάσεις. Ο «άρχοντας των κρίκων» μάλιστα φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά την αγανάκτηση που είχε εκφράσει μέσω των social media.

«Όπως λέμε αυτά που μας ενοχλούν, πρέπει να λέμε και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Οι επισκευές έχουν ήδη ξεκινήσει, ο κλιματισμός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από παλαιότερα και αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις είναι ότι ουδέποτε είχα σκοπό να ρίξω βολές προς οποιαδήποτε κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου να πω ότι ο κύριος Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι από το 2002 και ρημάζουν και δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ από τότε» υπογράμμισε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter γράφοντας: «Μπορεί να έχουμε τη μικρότερη ευθύνη, όπως λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά οι προσπάθειές μας για φροντίδα και αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων της ΓΓΑ είναι συνεχείς και αδιάκοπες. Για να προπονούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες πρωταθλητές, αθλητές και αθλούμενοι».  

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 12:44