Έχοντας στις αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα αλλά και το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα από το Κατάρ, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

Ο «άρχοντας» των κρίκων στις δηλώσεις, που έκανε στο «Ελ. Βενιζέλος», αμέσως μετά την άφιξή του, στάθηκε στην υπερπροσπάθειά του για να πάρει την πρόκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση στο Τόκιο: «Ευχαριστώ πρώτα από όλα την ομάδα που είχα μαζί μου, τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε για αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν Γολγοθάς αρκετών χρόνων. Το 2009 πήρα το πρώτο μου μετάλλιο στο Κατάρ, τώρα τελειώνει αυτός ο Γολγοθάς με μια πανηγυρική πρόκριση. Κατέθεσα την ψυχή μου για να έρθει».

Για τις δυσκολίες της πρόκρισης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Αυτή η πρόκριση ήταν πιο δύσκολη. Το σκορ που χρειαζόμουν είναι από μόνο του χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, πιθανότατα. Κατάφερα να πάρω ακόμα παραπάνω. Η πίεση που υπήρχε ήταν στα όρια. Δεν ήταν για καρδιακούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πίεση: «Το μόνο λάθος που παρατήρησα στον προκριματικό ήταν ότι είχα ανεβασμένους παλμούς. Είχα στόχο να κατεβάσω τους παλμούς μου στον τελικό για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτό φαινόμουν ήρεμος».

 

Πετρούνιας και Τανταλίδης ποζάρουν με τα μετάλλια που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης