Μπορεί το πρόβλημα στον αριστερό ώμο να ταλαιπωρεί τον Λευτέρη Πετρούνια, μπορεί να ετοιμάζεται για χειρουργείο αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα, ωστόσο τίποτα δεν στέκεται ικανό να τον πτοήσει κι έτσι η εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων ήταν όπως πάντα εξαιρετική και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος. Στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Aspire Dome, ο «άρχοντας των κρίκων» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Δεν ήταν η καλύτερη εκτέλεση που μπορώ να κάνω, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Και νομίζω ότι θα αποδειχθεί αρκετά καλή, ώστε να μου δώσει την πρόκριση στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία. Αυτό το πρόγραμμα το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό, όχι σε ολοκληρωμένα προγράμματα, αλλά σε βάρη και σε δυναμικά στοιχεία, γι’ αυτό ήξερα ότι χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου θα μπορούσα να βγάλω σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια είπε: «Έχω αλλάξει όλη την προπόνηση. Δουλεύω πολύ στη δύναμη, χωρίς αιωρήσεις. Όταν χρειάζεται να κάνω αιωρήσεις, είμαι αναγκασμένος να βάλω όλη μου την προσπάθεια και θετική σκέψη για να συγκεντρωθώ και να αντέξω τον πόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω. Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι οξύς, σαν μαχαιριά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης