Με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να λυγίζει στο τέλος με 4-3 σετ από τον Κροάτη Αντρέι Γκάσινα ολοκληρώθηκε σήμερα η ελληνική παρουσία στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού.

Ύστερα από δύο νικηφόρα, αλλά πολύ κουραστικά παιχνίδια, ο πολύπειρος αθλητής κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια και στον 3ο γύρο του απλού κυνηγώντας την είσοδο στα προημιτελικά. Ήταν αουτσάιντερ κόντρα στο 8ο φαβορί του αγωνίσματος, αλλά δημιούργησε τις προϋποθέσεις για σπουδαία νίκη όταν πήρε τρία σετ στη σειρά και προηγήθηκε 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει δεν κατάφερε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό, κάμφθηκε στα δύο επόμενα σετ, όμως σε κάθε περίπτωση είναι πάλι άξιος συγχαρητηρίων, που στα 43 του χρόνια παραμένει ανταγωνιστικός στις μεγάλες διοργανώσεις, εμφανίζει καλή φυσική κατάσταση και αντοχές.

Τα σετ 6-11, 9-11, 11-6, 11-8, 11-9, 3-11 και 5-11.

Θυμίζουμε ότι υπό τις οδηγίες του Κώστα Βατσακλή αγωνίστηκαν ακόμα στο Μπακού ο Παναγιώτης Γκιώνης σε απλό και ομαδικό, ο Κώστας Παπαγεωργίου στο ομαδικό, ενώ ο νεαρός Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος ήταν βοηθός προπόνησης. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης