Σοβαρότερος απ’ ό,τι είχε εκτιμηθεί στη Λισαβόνα αποδεικνύεται τελικά ο τραυματισμός του Καλλίνικου Κρεάνγκα.

Ο νικητής του Ευρωπαϊκού ΤΟΠ 12 το 2011 επισκέφτηκε γιατρούς στην Αθήνα, έκανε εξετάσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαγνητική έδειξε ότι υπέστη ρήξη τένοντα του μακρού προσαγωγού στο δεξί πόδι. Άρχισε αμέσως θεραπεία, παίρνει παυσίπονα σε ενέσιμη μορφή, πάντως το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τη δράση δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια αυτή τη στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι μένει εκτός αγώνων τις επόμενες εβδομάδες και μετά από 15 ημέρες, που θα επισκεφτεί και πάλι τους ειδικούς, θα φανούν περισσότερα αναφορικά με το πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένει για να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης του ομαδικού το 2013, τραυματίστηκε στην παράταση του 2ου σετ στον εναρκτήριο αγώνα με την Τσεχία για τις θέσεις 9-16, όπου αντιμετώπισε τον Γιάνκαρικ. Είχε ενοχλήσεις πριν από λίγο καιρό, τον έπιασαν και στην αναμέτρηση με τη Σλοβακία κατά τη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι έπαθε τη «ζημιά» στη διάρκεια πόντου, όπου γύρισε να παίξει επίθεση «forehand» από την πλευρά του «backhand».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος πρωταθλητής εμφανίζει φυσικά και αιμάτωμα, το οποίο επεκτείνεται και στον ορθό κοιλιακό. Έχει ταλαιπωρηθεί και παλαιότερα σε προσαγωγούς κοιλιακούς και δυστυχώς, πρόκειται για προβλήματα, που του παρουσιάζονται συχνά τα τελευταία χρόνια και παίζει ρόλο το πολύ δυνατό και γρήγορο παιχνίδι του σε συνδυασμό πλέον βέβαια, με την προχωρημένη ηλικία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης