Πινγκ πονγκ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 05:41
Πινγκ πονγκ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Παρασκευής (26/3), με πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α τον Κώστα Παπαγεωργίου. Ο Παπαγεωργίου διαδέχεται στον προεδρικό θώκο τον Μανώλη Κολυμπάδη (2008-2021), ο οποίος είχε αναλάβει μετά από την προεδρία του Χρήστου Χριστοδουλάτου (1982-2008).

Γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανέλαβε ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας, Σωκράτης Παπασάβογλου. Τις θέσεις των αντιπροέδρων κάλυψαν ο Ευάγγελος Τέρπος και ο Γιώργος Λυγούρας, ενώ ο Παναγιώτης Τζόβολος συνεχίζει ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τον Παναγιώτη Γκιώνη, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών. Η θητεία της νέας διοίκησης θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας θα πρέπει, επίσης, να προκύψουν ο έφορος υλικού και ο ειδικός γραμματέας, απλά αυτό μετατέθηκε για επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης, προσεχώς θα τοποθετηθεί έφορος για τις Εθνικές ομάδες, όπως θα οριστούν και τα έξι μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, τα οποία θα επιλέξει ο Παναγιώτης Τζόβολος και θα τα προτείνει σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

Πρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου

Α’ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Τέρπος

Β’ αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λυγούρας

Γενικός Γραμματέας: Σωκράτης Παπασάβογλου

Ταμίας: Ξανθή Κιούφη

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη: Βλάσιος Γεωργίου, Μαρία Μοίρου, Ιωάννης Κορδούτης, Πολυξένη Στάθη, Χρήστος Τασιός

 

Μετά τις εκλογές εκλέχτηκαν κατά σειρά αναπληρωματικά μέλη οι: Νικόλαος Φιλιππακόπουλος, Κωνσταντίνος Μάκρας, Ιωάννης Πάντζιος, Γεώργιος Βρεττάκος και Βασιλική Ερηνάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 05:42