Ο Νηρέας Λαμίας θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα του τον Γέρακα Αττικής, καθώς η πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμία παρουσιάζει ελλιπή λειτουργία. Η ομάδα πόλο εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τους τοπικούς φορείς!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εξαιτίας ορισμένων αστάθμητων παραγόντων που είναι σε όλους γνωστοί και που σχετίζονται με την ελλιπή λειτουργία της πισίνας του ΑΤΕΙ Λαμίας, ο Γ.Σ. “ΝΗΡΕΑΣ” Λαμίας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να δώσει έναν αγώνα μακριά από το σπίτι του όντας παράλληλα – τυπικά -γηπεδούχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 18/01, στις 15:00 ο Νηρέας Λαμίας έρχεται αντιμέτωπος με την ομάδα της Γλυφάδας, σε έναν ακόμη μεγάλης σημασίας αγώνα για την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα του Νηρέα Γέρακα.

Η αδράνεια και το πινγκ-πονγκ των ευθυνών ορισμένων, μας ωθούν:

α) στο να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους του συλλόγου καθώς και τους φιλάθλους της υδατοσφαίρισης που δεν θα καταστεί δυνατό να παρακολουθήσουν από κοντά την επερχόμενη αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) να ενημερώσουμε ότι ως έμπρακτη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας προς την διαρκή στήριξη του κόσμου, έχουμε προνοήσει για τη δωρεάν μετακίνηση εκείνων που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα, για να βρεθούν στο πλευρό των αθλητών μας. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 11:00 το πρωί από τα γραφεία του ΓΣ “ΝΗΡΕΑΣ” Λαμίας, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λαμίας, Ερυθρού Σταυρού 1.

γ) να απευθύνουμε εκ των προτέρων ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση του Νηρέα Γέρακα για την φιλοξενία των μελών και των φιλάθλων του συλλόγου μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης